This course was created with the
course builder. Create your online course today.
Start now
Create your course
with
Autoplay
Autocomplete
Forrige lektion
Gennemfør og forsæt
Pizza Masterclass (Dansk)
Velkommen
Velkomst & introduktion (0:55)
Mel og udstyr
Meltyper til pizza (2:42)
Udstyr til pizza (1:58)
Tomatsovs & ost
Tomatsovs - den hurtige og simple (1:11)
Tomatsovs - den kogte (3:03)
Købe tomatsovs - Mutti (0:58)
Udskæring og dræning af frisk mozzarella (1:21)
Arla Pro Mozzarella Cubes (1:04)
Dejen
Blanding og æltning af dej - på Ankarsrum Assistent (2:23)
Blanding og æltning af dej - på Wilfa Probaker (4:36)
Er min dej æltet nok? Sådan laver du ælte/gluten test (1:26)
Opstramning og første hævning (1:54)
Dejen efter første hævning / bulk hævning (0:20)
Deling og formning af dejkugler/pizzaboller (6:15)
Dejen efter anden hævning (0:17)
Sådan får du en dejkugle/pizzabolle ud af hævekassen (0:26)
Pizza i udendørs gasovn - Ooni Koda 16
Pizza 1 - Forming af bund (2:41)
Pizza 1- Topping (1:05)
Pizza 1 - Bagning (1:57)
Pizza 1 - Færdig resultat (0:36)
Pizza 2 - Forming af bund (1:43)
Pizza 2 - Topping (1:33)
Pizza 2 - Bagning (1:40)
Pizza 2 - Færdig resultat (0:22)
Pizza 3 - Forming af bund (1:22)
Pizza 3 - Topping (1:04)
Pizza 3 - Bagning (1:50)
Pizza 3 - Færdig resultat (0:37)
Bagning alm. køkkenovn med bagestål/bagesten
Pizza 4 - Forming af bund (1:03)
Pizza 4 - Topping (1:03)
Pizza 4 - Bagning (4:35)
Pizza 4 - Færdig resultat (0:08)
Pizza 5 - Forming af bund (1:07)
Pizza 5 - Topping (0:52)
Pizza 5 - Bagning (4:51)
Pizza 5 - Færdig resultat (0:06)
Bagning i Effeuno P134HA (Elektrisk pizzaovn)
Pizza 6 - Forming af bund (1:04)
Pizza 6 - Topping (0:55)
Pizza 6 - Bagning (1:41)
Pizza 6 - Færdig resultat (0:06)
Pizza 7 - Forming af bund (1:07)
Pizza 7 - Topping (0:51)
Pizza 7 - Bagning (1:46)
Pizza 7 - Færdig resultat (0:05)
Er min dej æltet nok? Sådan laver du ælte/gluten test
Lektionen er låst
Hvis du har købt kurset
skal du logge ind
.
Køb kurset her, for at låse alle lektionerne op