Online pizza masterclass

Pizza masterclass henvender sig til dig, som vil bage fantastisk Pizza i et helt almindeligt køkken. Med Pizza masterclass lærer du, at lave pizza helt fra bunden af, og med en kvalitet så god, at de fleste pizzeriaer må se sig slået.

Vi kogt alle vores erfaringer med at holde pizzakursus for mange hundrende mennesker sammen til en online pizza masterclass.
Du vil blive videoguidet sikkert igennem alle processerne for at bage fantiske pizzaer derhjemme.

På kurset vil du bl.a. lære

  • det rigtige udstyr til pizzabagning
  • om de forskellige meltyper og hvornår hvilken type bruges
  • blanding og æltning af pizzadej
  • opskrift på 12 timers og 48 timers pizzadej
  • opstramning af pizza kugler/boller
  • formning af pizzabund
  • toppings og mængder
  • at få pizzaen ind i ovnen uden brug af bagepapir eller ekstra mel
  • bagning af pizza i forskellige ovne, både traditionelle køkkenovne og udendørs pizzaovne

Kursus indhold

Kurset er opdelt i mange små videoer, så du nemt kan se lige præcis det du har behov for hjælp til, uden at skulle spolle frem og tilbage.

Der kommer løbende nye videoer til kurset.

  Velkommen
Available in days
days after you enroll
  Mel og udstyr
Available in days
days after you enroll
  Tomatsovs & ost
Available in days
days after you enroll
  Dejen
Available in days
days after you enroll
  Pizza i udendørs gasovn - Ooni Koda 16
Available in days
days after you enroll
  Bagning alm. køkkenovn med bagestål/bagesten
Available in days
days after you enroll
  Bagning i Effeuno P134HA (Elektrisk pizzaovn)
Available in days
days after you enroll

Få adgang med det samme!


Mød din underviser


Madentusiast og pizzanørd

Mit navn er Thomas Purkær Nielsen, jeg ejer og driver pizzamasterclass.dk, pizzakursus.dk og bagekursus.dk som min hobby virksomhed.

Jeg har interesseret for mig madlavning så længe jeg kan huske, og elsker at lave god mad fra bunden af.

Særligt har bagning fanget min interesse, og pizza blevet min helt store passion. Jeg elsker at nørde helt ned i detaljen for at skabe et fantastisk resultatet.

Min store interesse for mad og glæde ved at formidle, har gjort at jeg har holdt pizza & bagekurser i mere en 10 år, og haft flere hundrede kursister igennem mine kurser. Hver gang har det været en fornøjelse, at møde så mange nye mennesker og se dem lykkes med brød- og pizzabagning.