Autoplay
Autocomplete
Forrige lektion
Gennemfør og forsæt
Pizza Masterclass (Dansk)
Velkommen
Velkomst & introduktion (0:55)
Mel og udstyr
Meltyper til pizza (2:42)
Udstyr til pizza (1:58)
Tomatsovs & ost
Tomatsovs - den hurtige og simple (1:11)
Tomatsovs - den kogte (3:03)
Købe tomatsovs - Mutti (0:58)
Udskæring og dræning af frisk mozzarella (1:21)
Arla Pro Mozzarella Cubes (1:04)
Dejen
Blanding og æltning af dej - på Ankarsrum Assistent (2:23)
Blanding og æltning af dej - på Wilfa Probaker (4:36)
Er min dej æltet nok? Sådan laver du ælte/gluten test (1:26)
Opstramning og første hævning (1:54)
Dejen efter første hævning / bulk hævning (0:20)
Deling og formning af dejkugler/pizzaboller (6:15)
Dejen efter anden hævning (0:17)
Sådan får du en dejkugle/pizzabolle ud af hævekassen (0:26)
Pizza i udendørs gasovn - Ooni Koda 16
Pizza 1 - Forming af bund (2:41)
Pizza 1- Topping (1:05)
Pizza 1 - Bagning (1:57)
Pizza 1 - Færdig resultat (0:36)
Pizza 2 - Forming af bund (1:43)
Pizza 2 - Topping (1:33)
Pizza 2 - Bagning (1:40)
Pizza 2 - Færdig resultat (0:22)
Pizza 3 - Forming af bund (1:22)
Pizza 3 - Topping (1:04)
Pizza 3 - Bagning (1:50)
Pizza 3 - Færdig resultat (0:37)
Bagning alm. køkkenovn med bagestål/bagesten
Pizza 4 - Forming af bund (1:03)
Pizza 4 - Topping (1:03)
Pizza 4 - Bagning (4:35)
Pizza 4 - Færdig resultat (0:08)
Pizza 5 - Forming af bund (1:07)
Pizza 5 - Topping (0:52)
Pizza 5 - Bagning (4:51)
Pizza 5 - Færdig resultat (0:06)
Bagning i Effeuno P134HA (Elektrisk pizzaovn)
Pizza 6 - Forming af bund (1:04)
Pizza 6 - Topping (0:55)
Pizza 6 - Bagning (1:41)
Pizza 6 - Færdig resultat (0:06)
Pizza 7 - Forming af bund (1:07)
Pizza 7 - Topping (0:51)
Pizza 7 - Bagning (1:46)
Pizza 7 - Færdig resultat (0:05)
Teach online with
Sådan får du en dejkugle/pizzabolle ud af hævekassen
Lektionen er låst
Hvis du har købt kurset
skal du logge ind
.
Køb kurset her, for at låse alle lektionerne op